Bell Schedule

	Start Time	End Time	Length
1st Period	7:55 AM	<u>8:40 AM</u>	<u>45 min</u>
2nd Period	8:44 AM	9:29 AM	<u>45 min</u>
3rd Period	9:33 AM	<u>10:18 AM</u>	<u>45 min</u>
4th Period	10:22 AM	<u>11:07 AM</u>	<u>45 min</u>
5th Period	<u>11:11 AM</u>	<u>11:56 AM</u>	<u>45 min</u>
<u>UIL</u>	<u>12:00 PM</u>	<u>12:25 PM</u>	<u>25 min</u>
<u>Lunch</u>	<u>12:25 PM</u>	1:05 PM	<u>40 min</u>
6th Period	1:09 PM	<u>1:54 PM</u>	<u>45 min</u>
7th Period	1:58 PM	2:43 PM	<u>45 min</u>
8th Period	2:47 PM	3:35 PM	<u>48 min</u>